Ravintola Ultimes

Karvaamokuja 2 A, Helsinki

Lounaslista viikko 43

Maanantai 19.10.

Kebab kahdella kastikkeella (L,G,vs,chili) 10,45

Paneroitua kampelafilettä tartarkastikkeella (L) 10,45

Intialainen pinaattijuusto - Palak Paneer (L,G,vs) 10,45

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja kermainen juuressosekeitto (L,G) 10,45

 

Tiistai 20.10.

Kermainen lohikeitto (L,G) 10,45

Kananpoikaa lempeässä kermakastikkeessa oliivien ja aurinkokuivattujen tomaattien kera (L,G) 10,45

Falafelpihvit hernehummuksen kera (G,vs,chili) 10,45

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja Poh keitto (M,G) 10,45

 

Keskiviikko 21.10.

Ultimeksen broilermureke, tuore ananassalsaa ja lohkoperunoita (L,G) 10,45

Paistettua turskaa ja hollandaise-kastiketta (L,G,Ka, K) 10,45

Soijasuikaleita tulisessa tomaattikastikkeessa (M,G,vs,chili) 10,45

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja bataattisosekeitto (L,G) 10,45

 

Torstai 22.10.

Kreikkalainen Moussaka (L,G,vs) 10,45

Tortillabaari kana- ja kasvistäyttein (L,vs,chili) 10,45

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja maa-artisokkasosekeitto (L,G) 10,45

 

Perjantai 23.10.

Pannupihvit, karamellisoitua sipulia ja perunasosetta (L) 10,45

Paistettuja muikkuja sekä aiolia (L,vs) 10,45

Sienilasagne (L) 10,45

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja bouillabaisekeitto (L,G,äyriäinen) 10,45

 

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


Ravintola Ultimes

Laadukkaat ravintolapalvelut ovat käytettävissä koko työpäivän ajan. Aamiaisesi voit valita monipuolisesta puuro- ja jogurttibaarista. Lounaalla on tarjolla useita ateriavaihtoehtoja joko itsepalveluna linjastosta tai viimeisteltynä palvelulinjastoista; kotiruokaa, makuja maailmalta ”pop up”, grilli, pizza sekä deli.

Kahvila palvelee myös lounasajan ulkopuolella ja sen tuotevalikoima uudistuu päivän aikana. Kahvilan yhteydessä on myös take away -piste.

Monipuolisen kokoustuotevalikoiman suunnittelua ohjaavat vuodenajat, eri sesongit ja juhlapäivät. Ravintolan henkilökunta hoitaa ja vastaa myös vieraslounaiden ja edustustarjoilujen tuottamisesta.