Ravintola Food Garden

Karvaamokuja 2 A, Helsinki

Lounaslista vk 27

Maanantai 04.07.

-Lihapyörykät, chipotle-tomaattikastike, rosmariiniperuna (M,sika,nauta)

-Paistettuaja perunagnocceja paprikan ja herkkusienen kera ja salviavoikastiketta (L,vs) 

  

Tiistai 05.07.

-Broilerin paistileikettä kookos-currykastikkeessa ja riisiä (M,G,vs) 

-Vegaanista chili con alubiaa, riisiä ja soijajogurttikastiketta (M,G,vs) 

Keskiviikko 06.07.

-Kebabia tomaattikastikkeessa sekä riisiä, jogurttia ja pepperonia (L,G) 

-Kasvispihvejä ja jogurttikastiketta (L) 

  

Torstai 07.07.

-Kermainen lohikeitto ja ruisleipää (L)

-Paneroitu porsaanleike, chili-yrtti paahdettu varhaisperuna ja salsa (M,G)

-Pinaattilettuja ja puolukkahilloa ()

Perjantai 08.07. 

-BBQ pulled chicken, valkosipulimajoneesia ja chili-perunaa (L) 

-Feta-kasvispastaa, rucolaa ja parmesanjuustoa (L) 

 

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Ravintola Food Garden

Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa