Maanantai 1.3.
Tandoorikanaa, jasmiriisiä, limeä ja korianteria (L,vs)
Tofua vihreässä curryssa (Veg,G,vs,chili)
Salaattibaari: Sesongin valikoima ja porkkana-inkiväärikeittoa (L,G)
Tiistai 2.3.
Porsaan tonkatsu, bbq ja riisiä (L,G,vs,chili)
Kasviskroketteja, aiolia ja kvinoaa (L,G,vs)
Salaattibaari: Sesongin valikoima ja mustajuurikeittoa (L,G)
Keskiviikko 3.3.
Uunilohta, hollandaisea ja paahdettua perunaa (L,G)
Chili sin carne (Veg,G,vs,chili)
Salaattibaari: Kana-Caesarsalaatti / Kreikkalainen salaatti ja fenkolikeittoa (L,G)
Torstai 4.3.
Paholaisen broileria vuohenjuustolla ja chilillä (L,G,chili)
Melanzane (L,G)
Salaattibaari: Lohisalaatti ja valkosipulikeittoa (L,G,vs)
Perjantai 5.3.
Ultimeksen hodaribaari täytteinä mm. makkaraa, pulled porkia, kasvisvaihtoehto sekä monipuoliset lisukkeet.
Salaattibaari: Kana-melonisalaatti ja tomaatti-vuohenjuustokeittoa (L,G)
Erityisruokavaliot
Ravintolasta löytyy tarkempi päiväkohtainen listaus allergeeneista. Keittiöstä on pyydettäessä saatavilla joka päivä yleisimmille erityisruokavalioille sopiva vaihtoehto. Kysy lisää henkilökunnaltamme.