Restaurant & Café Kuura

Vuoritontunkuja 6, Espoo

Ruokalista viikko 38

Maanantai 16.9.

Lounas: 12,80 € / Keitto + salaattipöytä: 11,00 € 🥗

Kotiruoka: Lihapullia kermiasessa pippurikastikkeessa ja perunamuussia (L, G)

Kasvisruoka: Täytetyjä paprikoita ja hummusdippiä (L, G)

Keitto: Kukkakaalisosekeittoa (L, G)

Salaatti: Fetasalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Marjasmoothieta (L, G)

 

Tiistai 17.9.

Lounas: 12,80 € / Keitto + salaattipöytä: 11,00 € 🥗

Kotiruoka: Kana Thai Curry ja basmatiriisiä (L, G)

Kasvisruoka: Kermaista pinaatti-herkkusienipastaa (L)

Keitto: Borch keittoa ja smetanaa (L, G)

Salaatti: Tonnikalasalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Raparperipiirakkaa vaniljakastikkeella (L)

 

Keskiviikko 18.9.

Lounas: 12,80 € / Keitto + salaattipöytä: 11,00 € 🥗

Kotiruoka: Pasta Carbonara (L)

Kasvisruoka: Gruusialainen pata ja paahdetut perunat (L, G, soija)

Keitto: Paprikakeittoa (L, G)

Salaatti: Fetasalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Hedelmärahkaa (L, G)

 

Torstai 19.9.

Lounas: 12,80 € / Keitto + salaattipöytä: 11,00 € 🥗

Kotiruoka: Kana Fajitas Buffet (L (G))

Kasvisruoka: Kasvis Fajitas Buffet (L (G))

Keitto: Perinteistä hernekeittoa (M, G, pekoni)

Salaatti: Tonnikalasalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Pannukakkuja mansikkahillolla ja kermavaahdolla (L)

 

Perjantai 20.9.

Lounas: 12,80 € / Keitto + salaattipöytä: 11,00 € 🥗

Kotiruoka: Paahdettua lohta sekä paahdettuja perunoita, tilli-kermaviilikastiketta (L, G)

Kasvisruoka: Pad Thai kasvisnuudeleita (M, G, kananmuna)

Keitto: Juuressosekeittoa (L, G)

Salaatti: Fetasalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Jäätelöä ja lisukkeita (L, G)

 

Lunch menu week 38

Monday 16.9.

Lunch of the day: 12,80 € / Soup and salad bar: 11,00 € 🥗

Home Cooking: Meatballs with creamy pepper sauce and smashed potatoes (L, G)

Vegetarian meal: Stuffed bell peppers with hummus dip (L, G)

Soup: Cauliflower puree soup (L, G)

Salad: Feta salad (L, G)

Dessert: Berry smoothie (L, G)

 

Thuesday 17.9.

Lunch of the day: 12,80 € / Soup and salad bar: 11,00 € 🥗

Home Cooking: Chicken Thai Curry and basmati rice (L, G)

Vegetarian meal: Creamy spinach and mushroom pasta (L)

Soup: Borch soup and smetana (L, G)

Salad: Tuna salad (L, G)

Dessert: Rhubarb pie with vanilla sauce (L)

 

Wednesday 18.9.

Lunch of the day: 12,80 € / Soup and salad bar: 11,00 € 🥗

Home Cooking: Pasta Carbonara (L)

Vegetarian meal: Georgian stew and roasted potatoes (L, G, soy)

Soup: Bell pepper soup (L, G)

Salad: Feta salad (L, G)

Dessert: Fruit quark (L, G)

 

Thursday 19.9.

Lunch of the day: 12,80 € / Soup and salad bar: 11,00 € 🥗

Home Cooking: Chicken fajitas buffet (L (G))

Vegetarian meal: Veggie Fajitas Buffet (L (G))

Soup: Traditional pea soup (M, G, bacon)

Salad: Tuna salad (L, G)

Dessert: Pancakes with strawberry jam and whipped cream (L)

 

Friday 20.9.

Lunch of the day: 12,80 € / Soup and salad bar: 11,00 € 🥗

Home Cooking: Roasted salmon and roasted potatoes with dill sour cream sauce (L, G)

Vegetarian meal: Pad Thai veggie noodles (M, G, egg)

Soup: Root puree soup (L, G)

Salad: Feta salad (L, G)

Dessert: Ice Cream buffet (L, G)

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki, LU = Luomu = Hiilijalanjälki

Dieettimerkinnät voivat poiketa yllä olevasta listauksesta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan erityisruokavalioosi.


ISS Palvelut oy mukana Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa

Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Ravintola Kuuran sekä Aarnin-aulan aukioloajat

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa