Restaurant & Café Kuura

Riihitontuntie 7 D, Espoo

Luonaslista vko 3

Maanantai 17.1.

Kotiruoka: Kananpoikaa pestokastikkeessa ja riisiä (L,G)

Kasvisruoka: Pasta Arrabiatta (M)

Keitto: Kurpitsasosesekeittoa (L,G)

Salaatti: Kreikkalainen salaatti 

Jälkiruoka: Suklaamoussea (L,G)

Tiistai 18.1.

Kotiruoka: Pannupihvejä, kermakastiketta ja perunamuussia (L)

Kasvisruoka: Kikhernecurrya ja riisiä (M,G)

Keitto: Sienikeittoa (L,G)

Salaatti: Tonnikalasalaatti 

Jälkiruoka: Marjakiisseliä ja kermavaahtoa (L,G)

Keskiviikko 19.1.

Kotiruoka: Siruuna-lehtipersiljakampelaa tartarkastiketta ja herneitä (VL)

Kasvisruoka: Tofu limonello (L)

Keitto: Paahdettua paprikakeittoa (L,G)

Salaatti: Kreikkalainen salaatti

Jälkiruoka: Persikkarahkaa (L,G)

Torstai 20.1.

Kotiruoka: Kanaa Kormakastikkeessa basmatiriisillä (L,G)

Kasvisruoka: Mifua ja kasviksia sataykastikkeella (L,G)

Keitto: Perinteistä hernekeittoa (M,G)

Salaatti: Tonnikalasalaatti

Jälkiruoka: Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L)

Perjantai 21.1.

Kotiruoka: Jauhelihalasagnea (L)

Kasvisruoka: Fajitakset kasviksilla, salsalla ja juustolla (L,(M))

Keitto: Palsternakkasosekeittoa (L,G)

Salaatti: Kreikkalainen salaatti

Jälkiruoka: Jäätelöä ja lisukkeita (L,G)

 

Lunch menu week 3

Monday 17.1.

Home Cooking: Chicken with pesto sauce and rice (L,G)

Vegetarian meal: Pasta Arabiatta (M)

Soup: Pumpkin soup (L,G)

Salad: Greek salad 

Dessert: Chocolate mousse (L,G)

Thuesday 18.1.

Home Cooking: Burger patties, creamy sauce and mashed potatoes (L)

Vegetarian meal: Chickpea curry with rice (M,G)

Soup : Mushroom soup (L,G)

Salad: Tuna salad

Dessert: Berry kissel with whipped cream (L,G)

Wednesday 19.1.

Home Cooking: Lemon and parsley flounder with tartar sauce and peas (VL)

Vegetarian meal: Tofu limonello (L)

Soup: Roasted red pepper soup (L,G)

Salad: Greek salad 

Dessert: Peach quark (L,G)

Thursday 20.1.

Home Cooking: Chicken korma with basmati rice (L,G)

Vegetarian meal: Mifu and vegetables with satay sauce (L,G)

Soup: Traditional pea soup (M,G)

Salad: Tuna salad 

Dessert: Pancakes with jam and whipped cream (L)

Friday 21.1.

Home Cooking: Lasagna (L)

Vegetarian meal: Fajitas with vegetables, salsa and cheese (L,(M))

Soup: Parsnip soup (L,G)

Salad: Greek salad 

Dessert: Ice Cream and toppings (L,G)

 

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Kesän aukiolot

Uusi ravintola syntyy kuudessa kuukaudessa

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Ravintola on avoinna arkisin

Vuokrattavat tilat sekä muut palvelut

Tervetuloa turvallisesti lounaalle!

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?