Maanantai 20.2.
Kotiruoka: Pyttipannua makkaralla, paistetulla kananmunalla ja chilimajoneesia (L, G)
Kasvisruoka: Tofu-pähkinäwokkia (M)
Keitto: Porkkana-inkiväärikeitto (L,G)
Salaatti: Tonnikalasalaatti (M, G)
Jälkiruoka: Pirtelö (L,G)
Tiistai 21.2.
Kotiruoka: Cajun-broileria ja basmatiriisiä (L)
Kasvisruoka: Falafelpihvejä, basmatiriisiä ja kurkkuraitaa (L, G)
Keitto: Juustokeitto (L, G)
Salaatti: Brie-juustosalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Kaura-omenapaistos ja vaniljavaahto (L)
Keskiviikko 22.2.
Kotiruoka: Maalaisjauhelihapihvejä timjami-valkosipulikastikkeessa ja paahdettuja perunoita (L, G)
Kasvisruoka: Vegaanista kikhernecurryä ja basmatiriisiä (M, G)
Keitto: Kukkakaalisosekeitto (L, G)
Salaatti: Tonnikalasalaatti (M, G)
Jälkiruoka: Mangorahka (L, G)
Torstai 23.2.
Kotiruoka: Puna-ahventa punasipuli-smetanakastikkeessa sekä perunamuusia (L)
Kasvisruoka: Pinaattilettuja ja puolukkasurvosta (L)
Keitto: Perinteistä hernekeittoa (M,G)
Salaatti: Brie-juustosalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L)
Perjantai 24.2.
Kotiruoka: Wieninleike ja lohkoperunoita (L)
Kasvisruoka: Paistettuja kasviksia sekä chilillä ja soijalla marinoitua Mifua paistetun riisin kera (L, G)
Keitto: Kasvissosekeitto (L,G)
Salaatti: Tonnikalasalaatti (M, G)
Jälkiruoka: Jäätelöä ja lisukkeita (L,G)