Restaurant & Café Kuura

Vuoritontunkuja 6, Espoo

Lounaslista vko 12

Maanantai 20.2.

Kotiruoka: Pyttipannua makkaralla, paistetulla kananmunalla ja chilimajoneesia (L, G)

Kasvisruoka: Tofu-pähkinäwokkia (M)

Keitto: Porkkana-inkiväärikeitto (L,G)

Salaatti: Tonnikalasalaatti (M, G)

Jälkiruoka: Pirtelö (L,G)

Tiistai 21.2.

Kotiruoka: Cajun-broileria ja basmatiriisiä (L)

Kasvisruoka: Falafelpihvejä, basmatiriisiä ja kurkkuraitaa (L, G)

Keitto: Juustokeitto (L, G)

Salaatti: Brie-juustosalaatti (L, G)

Jälkiruoka: Kaura-omenapaistos ja vaniljavaahto (L)

Keskiviikko 22.2.

Kotiruoka: Maalaisjauhelihapihvejä timjami-valkosipulikastikkeessa ja paahdettuja perunoita (L, G)

Kasvisruoka: Vegaanista kikhernecurryä ja basmatiriisiä (M, G)

Keitto: Kukkakaalisosekeitto (L, G)

Salaatti: Tonnikalasalaatti (M, G)

Jälkiruoka: Mangorahka (L, G)

Torstai 23.2.

Kotiruoka: Puna-ahventa punasipuli-smetanakastikkeessa sekä perunamuusia (L)

Kasvisruoka: Pinaattilettuja ja puolukkasurvosta (L)

Keitto: Perinteistä hernekeittoa (M,G)

Salaatti: Brie-juustosalaatti (L, G)

Jälkiruoka: Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L)

Perjantai 24.2.

Kotiruoka: Wieninleike ja lohkoperunoita (L)

Kasvisruoka: Paistettuja kasviksia sekä chilillä ja soijalla marinoitua Mifua paistetun riisin kera (L, G)

Keitto: Kasvissosekeitto (L,G)

Salaatti: Tonnikalasalaatti (M, G)

Jälkiruoka: Jäätelöä ja lisukkeita (L,G)

Lunch menu week 12

Monday 20.2.

Home Cooking: Traditional Finnish potato and meat hash with fried egg and chili mayo (L, G)

Vegetarian meal: Tofu and peanut wok (M)

Soup: Carrot and ginger soup (L,G)

Salad: Tuna salad (M, G)

Dessert: Milkshake (L,G)

Tuesday 21.2.

Home Cooking: Cajun chicken and basmati rice (L)

Vegetarian meal: Falafel patties, basmati rice ja cucumber raita (L, G)

Soup : Cheese soup (L, G)

Salad: Brie cheese salad (L, G)

Dessert: Baked apples and oats with vanilla cream (L)

Wednesday 22.2.

Home Cooking: Beef patties in thyme and garlic sauce and roasted potatoes (L, G)

Vegetarian meal: Vegan chickpea curry and basmati rice (M, G)

Soup: Cauliflower soup (L, G)

Salad: Tuna salad (M, G)

Dessert: Mango quark (L, G)

Thursday 23.2.

Home Cooking: Redfish in red onion sour cream sauce and mashed potatoes (L)

Vegetarian meal: Spinach crepes and lingonberry (L)

Soup: Traditional pea soup (M,G)

Salad: Brie cheese salad (L, G)

Dessert: Pancakes with jam and whipped cream (L)

Friday 24.2.

Home Cooking: Wiener schnitzel and potato wedges (L)

Vegetarian meal: Fried vegetables and marinated Mifu with rice (L, G)

Soup: Pureed vegetable soup (L,G)

Salad: Tuna salad (M, G)

Dessert: Ice Cream and toppings (L,G)

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Nyt herkutellaan pullalla!

Salaattipöydissämme näkyvät kauden parhaimmat kasvikset ja hedelmät

Joulu, joka maistuu kaikille!

ISS Palvelut oy mukana Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa

Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Ravintola on avoinna arkisin

Vuokrattavat tilat sekä muut palvelut