Aamiainen:

Maanantai 21.4.
Hyvää Pääsiäistä
Tiistai 22.4.
Kotiruoka: Pasta Carbonaraa ja parmesanraastetta (L, G)
Kasvisruoka: Papu-pähkinä Taginea & riisiä (G, Veg, MAAPÄHKINÄ)
Keitto: Pinaattikeittoa ja kananmunia (L, G)
Salaatti: Kanasalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Puolukkapiirakkaa & kinuskikastiketta (L)
Keskiviikko 23.4.
Kotiruoka: Kanaa souvlaki, fetajuustolla kuorrutetut perunat ja tsatsiki (L, G)
Kasvisruoka: Falafel pihvit, fetajuustolla kuorrutetut perunat & tzatziki (G, Veg)
Keitto: Meksikolainen papukeitto (L, G)
Salaatti: Mozzarellasalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Hedelmäsalaattia, jogurttia ja hunajaa (L, G)
Torstai 24.4.
Kotiruoka: Paneroitua kampelaa, paahdetut perunat ja tillikermaviilikastiketta (M (L))
Kasvisruoka: Herkkusienirosottoa (L, G)
Keitto: Perinteistä hernekeittoa pekonilla (M, G, pekoni)
Salaatti: Kanasalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Ohukaisia, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L)
Perjantai 25.4.
Kotiruoka: Kanaa mausteisessa smetanakastikkeessa & riisiä (L, G)
Kasvisruoka: Mausteiset Tofu-Seesam nuudelit (M, soija, seesam)
Keitto: Kasvissosekeittoa (L, G)
Salaatti: Mozzarellasalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Jäätelöbuffet (L, G)