Restaurant & Café Kuura

Riihitontuntie 7 D, Espoo

Luonaslista vko 41

Maanantai 11.10.

Kotiruoka: Perinteistä jauhelihakastiketta ja keitettyä perunaa (L)

Kasvisruoka: Kasvispyöryköitä piparjuuridipillä (L,G)

Keitto: Tomaatti-vuohenjuustokeittoa (L,G)

Salaatti: Kreikkalainen fetasalaatti 

Jälkiruoka: Hedelmäsalaatti (G)

Tiistai 12.10.

Kotiruoka: Avopita nyhtökanalla, lohkoperunoilla ja tsatzikilla (L, (G))

Kasvisruoka: Palak Paneer Tofulla ja basmatiriisiä (M,G,V)

Keitto: Porkkana-inkiväärisosekeittoa (L,G)

Salaatti: Maalaissalaattia pekonilla 

Jälkiruoka: Hedelmäsmoothie (L,G)

Keskiviikko 13.10.

Kotiruoka: Wieninleikettä perunamuussilla (L)

Kasvisruoka: Kermaista kasviskiusausta (L,G)

Keitto: Punajuurisosekeittoa (L,G)

Salaatti: Kreikkalainen fetasalaatti 

Jälkiruoka: Mansikkarahkaa (L,G)

Torstai 14.10.

Kotiruoka: Lammaspyörykät kormakastikkeessa ja riisiä (L)

Kasvisruoka: Härkistä ja kasviksia tomaattikastikkeessa (M,G)

Keitto: Perinteistä hernekeittoa (M,G)

Salaatti: Maalaissalaattia pekonilla 

Jälkiruoka: Pannukakkua ja hilloa (L)

Perjantai 15.10.

Kotiruoka: Siemenleivitettyä seitiä perunamuussia ja yrtti-sitruunajogurttia (L)

Kasvisruoka: Täytetyt kesäkurpitsat kasvisriisillä ja yrtti-sitruunajogurttia (L,G)

Keitto: Linssi-kasviskeittoa (L,G)

Salaatti: Kreikkalainen fetasalaatti 

Jälkiruoka: Jäätelöä ja lisukkeita (L,G)

Lunch menu week 41

Monday 11.10.

Home Cooking: Potatoes with minced meat sauce (L)

Vegetarian meal: Vegetable balls with horse radish dip (L,G)

Soup: Tomato and goat cheese soup (L,G)

Salad: Greek salad with feta 

Dessert: Fruit salad (G)

Thuesday 12.10.

Home Cooking: Pita with pulled chicken, tsatziki and potato wedges (L, (G))

Vegetarian meal: Palak Paneer with tofu and basmati rice (M,G,V)

Soup : Pureed carrot and ginger soup (L,G)

Salad: Rustic salad with bacon 

Dessert: Fruit smoothie (L,G)

Wednesday 13.10.

Home Cooking: Wiener schnizel with mashed potatoes (L)

Vegetarian meal: Creamy vegetable cassarole (L,G)

Soup: Pureed beetroot soup (L,G)

Salad: Greek salad with feta 

Dessert: Strawberry quark (L,G)

Thursday 14.10.

Home Cooking: Korma with lamb balls and rice (L)

Vegetarian meal: Minced fava beans and vegetables in tomato sauce (M,G)

Soup: Traditional pea soup (M,G)

Salad: Rustic salad with bacon 

Dessert: Pancakes with jam (L)

Friday 15.10.

Home Cooking: Fried saithe with mashed potatoes and herb-lemon yogurt (L)

Vegetarian meal: Filled zuccinis with vegetable rice and pesto yogurt (L,G)

Soup: Lentil and vegetable soup (L,G)

Salad: Greek salad with feta (0)

Dessert: Ice Cream (L,G)

 

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Kesän aukiolot

Uusi ravintola syntyy kuudessa kuukaudessa

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Ravintola on avoinna arkisin

Vuokrattavat tilat sekä muut palvelut

Tervetuloa turvallisesti lounaalle!

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?