Ravintola Kuura

Vuoritontunkuja 6, Espoo

Ruokalista viikko 4

Aamiainen:

Maanantai 20.1.

Lounas-buffet 12,90 €

Kotiruoka: Butter Chicken ja basmatiriisiä (L, G)

Kasvisruoka: Lempeää bataatti-linssipataa ja basmatiriisiä (G, Veg)

Keitto: Kermaista tomaattikeittoa (L, G)

Salaatti: Juustosalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Mansikkapirtelöä (L, G)

Tiistai 21.1.

Lounas-buffet 12,90 €

Kotiruoka: Lihapullia kermaisessa pippurikastikkeessa kera perunamuusin (L, G)

Kasvisruoka: Kasviskääryleitä perunamuusilla ja puolukkahillolla (L, G)

Keitto: Paprikakeittoa (G, Veg)

Salaatti: Tonnikalasalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Puolukkapiirakkaa ja kinuskikastiketta (L)

Keskiviikko 22.1.

Lounas-buffet 12,90 €

Kotiruoka: Korealaista porsasta paahdetuilla perunoilla sekä kimchiä (M, G,soija, seesam)

Kasvisruoka: Kasvislasagnea (L)

Keitto: Punajuurikeittoa (L, G)

Salaatti: Juustosalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Marjarahkaa (L, G)

Torstai 23.1.

Lounas-buffet 12,90 €

Kotiruoka: Savulohipastaa (L)

Kasvisruoka: Tofu Palak Paneer ja basmatiriisi (Veg, G, soija)

Keitto: Perinteistä hernekeittoa (M, G, porsaanliha)

Salaatti: Tonnikalasalaattia (L, G)

Jälkiruoka: Pannukakkuja, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L)

Perjantai 24.1.

Lounas-buffet 12,90 €

Kotiruoka: Naudanliha kebabbia tomaattikastikkeessa (M, G), lohkoperunat ja valkosipulijogurtti (L, G )

Kasvisruoka: Kevätkääryleitä ja jalapenonuggetteja lohkoperunoilla (Veg) kera Texas Pete voi dipin sekä makeaa chilikastiketta (M, G)

Keitto: Kasvissosekeitto (L, G)

Salaatti: Juustosalaatti (L, G)

Jälkiruoka: Jäätelöbuffet (L, G)

Lunch menu Week 4

Monday 20.1.

Lunch-buffet 12,90 €

Home Cooking: Butter Chicken with basmati rice (L, G)

Vegetarian meal: Sweet-potato and lens stwe with basmati rice (G, Veg)

Soup: Creamy tomato soup (L, G)

Salad: Cheese salad (L, G)

Dessert: Strawberry milkshake (L, G)

Tuesday 21.1.

Lunch-buffet 12,90 €

Home Cooking: Meatballs with creamy pepper sauce and smashed potatoes (L, G)

Vegetarian meal: Veggie cabbage rolls with smashed potatoes and lingonberry jam (L, G)

Soup: Bell pepper puree soup (G, Veg)

Salad: Tuna salad (L, G)

Dessert: Lingonberry pie with caramel sauce (L)

Wednesday 22.1.

Lunch-buffet 12,90 €

Home Cooking: Korean pork with roasted potatoes and kimchi (M, G)

Vegetarian meal: Vegetable lasagne (L)

Soup: Beetroot puree soup (L, G)

Salad: Cheese salad (L, G)

Dessert: Berry quark (L, G)

Thursday 23.1.

Lunch-buffet 12,90 €

Home Cooking: Smoked salmon pasta (L)

Vegetarian meal: Tofu Palak Paneer with basmati rice (Veg, G, soija)

Soup: Traditional pea soup (M, G)

Salad: Tuna salad (L, G)

Dessert: Pancakeks, strawberry jam and whipped cream (L)

Friday 24.1.

Lunch-buffet 12,90 €

Home Cooking: Beef kebab with tomato sauce, sliced potatoes (M, G) and garlic yoghurt (L, G )

Vegetarian meal: Springrolls and jalapeno nuggets with Texas Pete butter 

Soup: Vegetable puree soup (L, G)

Salad: Cheese salad (L, G)

Dessert: Ice cream buffet (L, G)

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki, LU = Luomu = Hiilijalanjälki

Dieettimerkinnät voivat poiketa yllä olevasta listauksesta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan erityisruokavalioosi.


ISS Palvelut oy mukana Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa

Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa