Ravintola Kuura

Vuoritontunkuja 6, Espoo

Ruokalista viikko 17

Aamiainen:

 

 

Maanantai 21.4.

Hyvää Pääsiäistä 

Tiistai 22.4.

Kotiruoka: Pasta Carbonaraa ja parmesanraastetta (L, G)

Kasvisruoka: Papu-pähkinä Taginea & riisiä (G, Veg, MAAPÄHKINÄ)

Keitto: Pinaattikeittoa ja kananmunia (L, G)

Salaatti: Kanasalaatti (L, G)

Jälkiruoka: Puolukkapiirakkaa & kinuskikastiketta (L)

Keskiviikko 23.4.

Kotiruoka: Kanaa souvlaki, fetajuustolla kuorrutetut perunat ja tsatsiki (L, G)

Kasvisruoka: Falafel pihvit, fetajuustolla kuorrutetut perunat & tzatziki (G, Veg)

Keitto: Meksikolainen papukeitto (L, G)

Salaatti: Mozzarellasalaatti (L, G)

Jälkiruoka: Hedelmäsalaattia, jogurttia ja hunajaa (L, G)

Torstai 24.4.

Kotiruoka: Paneroitua kampelaa, paahdetut perunat ja tillikermaviilikastiketta (M (L))

Kasvisruoka: Herkkusienirosottoa (L, G)

Keitto: Perinteistä hernekeittoa pekonilla (M, G, pekoni)

Salaatti: Kanasalaatti (L, G)

Jälkiruoka: Ohukaisia, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L)

Perjantai 25.4.

Kotiruoka: Kanaa mausteisessa smetanakastikkeessa & riisiä (L, G)

Kasvisruoka: Mausteiset Tofu-Seesam nuudelit (M, soija, seesam)

Keitto: Kasvissosekeittoa (L, G)

Salaatti: Mozzarellasalaatti (L, G)

Jälkiruoka: Jäätelöbuffet (L, G)

Lunch menu Week 17

Monday 21.4.

Happy Easter!

Tuesday 22.4.

Home Cooking: Pasta Carbonara with parmesan cheese (L, G)

Vegetarian meal: Bean-nut Tagine & rice (G, Veg, MAAPÄHKINÄ)

Soup : Spinach soup with eggs (L, G)

Salad: Chicken salad (L, G)

Dessert: Lingonberry pie & caramel sauce (L)

Wednesday 23.4.

Home Cooking: Chicken Souvlak, feta cheese topped potatoes & tzatziki (L, G)

Vegetarian meal: Falafel patties, feta cheese topped potatoes & tzatziki (G, Veg)

Soup: Mexican bean soup (L, G)

Salad: Mozzarella salad (L, G)

Dessert: Fruit salad with yoghurt and honey (L, G)

Thursday 24.4.

Home Cooking: Breaded flounder, roasted potatoes and dill sour cream sauce (M (L))

Vegetarian meal: Mushroom risotto
(L, G)

Soup: Traditional pea soup with bacon (M, G, pekoni)

Salad: Chicken salad (L, G)

Dessert: Crepes, jam and whipped cream (L) Gluten free dessert from kitchen upon request

Friday 25.4.

Home Cooking: Chicken with seasoned sour cream sauce & rice (L, G)

Vegetarian meal: Spicy Tofu-Sesame Noodles (M, soija, seesam)

Soup: Vegetable puree soup (L, G)

Salad: Mozzarella salad (L, G)

Dessert: Ice cream buffet (L, G)

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki, LU = Luomu = Hiilijalanjälki

Dieettimerkinnät voivat poiketa yllä olevasta listauksesta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan erityisruokavalioosi.


ISS Palvelut oy mukana Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa

Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa