Take away & Wellness

FEEL WELL FOOD

Wellnes-paketit: Millainen on sinun HYVINVOINTIA EDISTÄVÄ ruokavalio?

Mitä terveellinen ja hyvinvointia edistävä ruokavalio tarkoittaa sinulle? Olemme kaikki yksilöitä ja myös omaa hyvinvointia edistävän ruokavalion voi koostaa monella tavalla. Tietyt ruoka-aineiden välttäminen on terveydellisistä syistä tärkeää meistä osalle. On myös meitä, jotka saatamme valita ruoan ekologisuuteen tai eettisyyteen perustuen. Oli niin tai näin, itse ruokavalion lisäksi olennaista on syömisen rytmittäminen ja terveellisten välipalojen nauttiminen.

Tämän kaiken olemme huomioineet suunnitellessamme tuotteita take away -valikoimaamme. Lue ruokavalioista lisää alta.

Gluteeniton - Vältätkö gluteenia? Gluteeniton ruokavalio on elintärkeää keliaakikoille, mutta osalla gluteenin välttäminen muista syistä on myös lisännyt hyvinvointia. Meiltä löydät gluteenittoman tuotevalikoiman, jossa on myös huomioitu riittävää kuidun saantia. Huomioithan, että valmistamme gluteenittomat tuotteemme gluteenia sisältävien viljatuotteiden kanssa samassa tilassa.

Maidoton - Onko sinulla maitoallergia tai vältteletkö maitoa muista syistä? Meiltä löytyy erinomaisia maidottomia tuotteita, joissa on käytetty kotimaisia kauravalmisteita tai soijatuotteita.

Vegaaninen - Jos ruokavalioosi ei kuulu liha, kala tai muut eläinperäiset raaka-aineet, kuten maitotuotteet, kananmuna tai hunaja, on meillä tarjolla sinulle vegaanisia tuotteita. Valikoimastamme löytyy delisalaatteja, täytettyjä leipiä ja smoothieita vegaanisista raaka-aineista valmistettuina.

Kevyt (alle 500 kcal) - Mikäli haluat maukkaita, mutta kevyitä tuotteita, on meillä myös näitä valikoimassa! Olemme koonneet jokaiseen tuoteryhmään vaihtoehdon, jossa energiapitoisuus on alle 500 kcal. Nämä tuotteet sopivat kaikille, niin myös keventäjille, laihduttajille tai vähäkalorista ruokavaliota noudattaville! 

Vatsaystävällinen FODMAP - Saatko tietyistä tuotteista helposti vatsanväänteitä? Olemme koonneet FODMAP-valikoiman, jossa on huomioitu mahdollisimman vähäinen FODMAP-hiilihydraattien määrä.