Ravintola Fero

Valimotie 9 - 11, Helsinki

Viikko 42

Maanantai 18.10.

Sipulipihvit ja kermaperunat (L)

Kasvistortellineja tomaattikastikkeessa 

Lyonin kana (L,G)

Keitto: Tuore herkkusienikeitto (L,G)

Jälkiruoka: Korvapuusteja (L)

Grilli Salaatti: Kanacaesar

Grilli Pizza: Pesto mozzarella TAI Pestokana, semi kuivattu tomaatti ja vuohenjuustocreemi 

Grilli Burgeri: Feron aurajuustoburgeri, majoneesia ja lankkuperunat 

Grilli A La Carte: Entrecote ja paistettuja gnocceja kanttarellikastikkeessa/ Semi kuivatuilla tomaateilla ja munakoisolla kuorrutettua benella lohta 

Tiistai 19.10.

Savulohi- munakasrulla (L)

Feron falafelpihvit ja lime- kurkkukastiketta (L)

Lihapullia dijonkastikkeessa ja röstiperunoita (L,G)

Keitto: Bataatti- porkkanasosekeittoa (L)

Jälkiruoka: Mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)

Grilli Salaatti: Kanacaesar

Grilli Pizza: Pesto mozzarella TAI Pestokana, semi kuivattu tomaatti ja vuohenjuustocreemi 

Grilli Burgeri: Feron aurajuustoburgeri, majoneesia ja lankkuperunat 

Grilli A La Carte: Entrecote ja paistettuja gnocceja kanttarellikastikkeessa/ Semi kuivatuilla tomaateilla ja munakoisolla kuorrutettua benella lohta 

Keskiviikko 20.10.

Savuporojuustokeitto (L)

Kermainen kasviskiusaus (L,G)

Jauhelihalasagne (L)

Keitto: Mustapapukeittoa (L,G)

Jälkiruoka: Crème brûlée (L,G)

Grilli Salaatti: Kanacaesar

Grilli Pizza: Pesto mozzarella TAI Pestokana, semi kuivattu tomaatti ja vuohenjuustocreemi 

Grilli Burgeri: Feron aurajuustoburgeri, majoneesia ja lankkuperunat 

Grilli A La Carte: Entrecote ja paistettuja gnocceja kanttarellikastikkeessa/ Semi kuivatuilla tomaateilla ja munakoisolla kuorrutettua benella lohta 

Torstai 21.10.

Fish & Chips, herneitä ja remouladekastiketta (L)

Lehtikaali-parsa risottoa ja parmesaania (L,G)

Pippurihärkä pataa (M,G)

Keitto: Inkiväärillä maustettua kurpitsasosekeittoa (L,G)

Jälkiruoka: Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L)

Grilli Salaatti: Kanacaesar

Grilli Pizza: Pesto mozzarella TAI Pestokana, semi kuivattu tomaatti ja vuohenjuustocreemi 

Grilli Burgeri: Feron aurajuustoburgeri, majoneesia ja lankkuperunat 

Grilli A La Carte: Entrecote ja paistettuja gnocceja kanttarellikastikkeessa/ Semi kuivatuilla tomaateilla ja munakoisolla kuorrutettua benella lohta 

Perjantai 22.10.

Paneroitua broileria ja salsaverdeä (M)

Massaman curry soijalla (L,G)

Döner kebab (L)

Keitto: Punajuuri- vuohenjuustokeitto (L, G)

Jälkiruoka: Jäätelöbaari (L,G)

Grilli Salaatti: Kanacaesar

Grilli Pizza: Pesto mozzarella TAI Pestokana, semi kuivattu tomaatti ja vuohenjuustocreemi 

Grilli Burgeri: Feron aurajuustoburgeri, majoneesia ja lankkuperunat

Grilli A La Carte: Entrecote ja paistettuja gnocceja kanttarellikastikkeessa/ Semi kuivatuilla tomaateilla ja munakoisolla kuorrutettua benella lohta ()

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Uusi ravintola syntyy kuudessa kuukaudessa

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Tervetuloa turvallisesti lounaalle!

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa