Faundori

Valimotie 16, Helsinki

Ravintola Faundori

Ravintola Faundori palvelee kahvila- ja lounasasiakkaita arkipäivisin Helsingin Pitäjänmäellä.

Kahvila Faundori tarjoaa aamusta alkaen itsetehtyjä smoothieta, herkullisia kahvilatuotteita täytetyistä sämpylöistä karjalanpiirakoiden kautta erilaisiin makeisiin leivonnaisiin.

Lounas sisältää valintasi mukaan The Kitchen ja The Kitchen Vegeterian-konseptin mukaisen linjastolounaan tai & More-palvelupisteessä juuri sinulle valmistetun wokki, nuudeli, sushi -tai pasta-annoksen. Lisäksi hintaan kuuluu itseotosta delisalaatti, leipä- ja juomapöytä, kahvi sekä toisinaan suussa sulava jälkiruoka. Erinomainen vaihtoehto on myös The Grill, joka sisältää kaiken edellä mainitun sekä kokkimme juuri sinulle valmistavan herkullisen lautasannoksen.

Edustus
Meiltä voit tilata tarjoilut kaikkiin kokous- ja edustustilaisuuksiin, järjestetään ne sitten Valimo Parkin upeissa tiloissa taikka yrityksesi tiloissa.

Autamme mielellämme tapahtumien ja tilaisuuksien suunnittelussa ja vastaamme avaimet käteen toteutuksesta niin haluttaessa. Mottomme onkin - Vain taivas on rajana!

Pitopalvelu
Juhlasi voi olla pieni tai iso, mutta se on aina ainutkertainen tilaisuus, josta myös tilaisuuden järjestäjän täytyy saada nauttia ilman stressiä. Tilaamalla tarjoilut ja halutessasi myös tarjoilijan meiltä voit antaa itsellesi luvan olla ja viihtyä vieraidesi seurassa vailla kiirettä. Olemme apunasi kun tarvitset yhtä täytekakkua tai juhlatelttaa tarjoiluineen 300 henkilölle. Me hoidamme kaiken toiveidesi mukaan oli sitten kyse tarjottavista, tilan koristelusta tai kattauksista.

Keittiömestarimme Sanna joukkoineen valmistaa tilatut tarjottavat Valimo Parkin keittiössä tuoreista kotimaisista aineksista alusta loppuun itse.

Kokous- ja saunatilat
Valimo Parkissa on lähes 30 erikokoista kokous- ja neuvottelutilaa, joita voi varata niin yritys tai yhdistyskäyttöön.
Kiinteistössä on kaksi erikokoista saunaa, joista toinen on halutessasi puilla lämmitettävä. Lisäksi saunojien iloksi 7 kerroksen kattoterassiltamme löytyy poreamme ja upea takkahuone kunnon audiolaitteineen.

Kaikissa tiloissamme on anniskeluoikeudet.
 

Kotimyynti
Valmistamme mukaan ostettavaksi kaiken maailman herkut laskiaisbullista sushi-setteihin. Kysy lisää ravintolasta.

Grab & Go - 24/7 - itsepalvelu
Kiinteistössä iltaisin tai viikonloppuisin työskentelevien on helppo hakea Grab & Go -valikoimasta mukaan pientä suolaista tai makeaa.