Ravintola Åby

Åbyntie 5,-6, 01730 Vantaa, Cramon toimistorakennus

Ruokalista vko 25

Maanantai 20.6.

Jauhelihapihvi ja pippurikastike, paistettu peruna(L,G)

Pinaattilettuja, puolukkasurvosta (L,G)

Mousse ja kahvi/tee (VL,G)

Tiistai 21.6.

Kanakastike, pastaa (M,G)

Falafelpyörykät ja riisiä (M,G)

Kookos-kalakeitto (L,G)

Mansikka-raparperikiisseli, kahvi/tee (VL,G)

Keskiviikko 22.6.

Ylikypsää possunniskaa ja kermaperunat (L,G)

Kasvispihvejä (M,G)

Täytetyt tuulihatut, kahvi/tee (M,G)

Torstai 23.6.

Ravintola suljettu

Perjantai 24.6.

Ravintola suljettu

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Lue lisää ravintolan toiminnasta

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa