Ravintola Safkiss

Taidetehtaankatu 1, Porvoo

Lounas viikko 48 / Lunch week 48

 

Maanantai 28.11

Pyttipannu  / Sausage and potato casserole M,G

Tomaattinen broilerikastike / Tomato chicken sauce M,G

Tofu-currykastike / Vegetable sauce with tofu M,G,V

Tomaattikeitto  /  Tomato soup M,G,V

TIISTAI 29.11

Jauheliha-kaalilaatikko / Minced meat cabbage casserole M,G

Smetana kalavuoka / Oven backed smetana fish L,G

Marokkolaiset kasvispihvit / Vegetable Maroco patties M,G;V

Herkkusienikeitto / Vegetable mushroom soup L,G

Keskiviikko 30.11.

Jauhelihakastike / Minced meat sauce  M,G

Kirjolohipyörykät / Oven backed fish balls

Soija bolognese / Vegetable bolognese M,G,V 

Purjo-perunasosekeitto / Vegetable leek and potato soup L,G

TORSTAI  1.12

Kermainen naudanlihakastike / beef sauce   L,G

Hernekeitto  / Pea soup M,G

Butter tofu  / Vegetable butter tofu M,G,V

Pesto-vuohenjuustokeitto  / Vegetable pesto goat cheese soup G

PERJANTAI 2.12

Broilerinkoipia / Oven backed chicken M,G

Pepperoonipasta  / Pepperoni pasta L

Kasvis kepukat / Vegetable patties M,G,V

 

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Ravintola Safkiss

Joulu, joka maistuu kaikille!

ISS Palvelut oy mukana Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa

Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa