Optimes

Paperitehtaankatu 9, Jyväskylä

Ravintola Optimes avoinna arkisin

Ravintola Optimes palvelee kaikkia kahvila-, kokous- ja lounasasiakkaita arkipäivisin. Löydät meidät Jyväskylän Kankaan alueelta Optimes Business Gardenista ja mikäli tarvitset parkkipaikkaa, se sijaitsee kätevästi läheisessä P-Pergamentissa.

Päivän voit aloittaa vaikkapa aamupuurolla ja kahvilla. Vitriineistä löytyy koko päivän ajan meillä leivottuja herkkuja, täytettyjä leipiä ja terveellisiä välipaloja paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Suosittelemme maistamaan kokkimme Roosan tekemää ihanaa artesaanijäätelöä!

Lounaaksi voit valita perinteistä kotiruokaa, ympäristöystävällistä kasvisruokaa, kevyesti keittoa tai ruokaisan salaattiannoksen. Aterian hintaan kuuluu juoma, raikas salaattipöytä, meillä paistettua leipää ja jälkiruokakahvina Luomu Mundoa. Kunnioitamme tuoreita kotimaisia raaka-aineita. Kaikki tarjoamamme kala on vastuullisesti pyydettyä, liha, kananmunat ja maito ovat kotimaisia ja leipä leivottu suomalaisesta viljasta.

Maksutavat: Suosittelemme lähimaksua tai Mobilepayn käyttöä. Maksaminen onnistuu myös kortilla tai käteisellä sekä lounasetusetelillä, -kortilla tai -sovelluksella (ePassi, Eazybreak, Smartum ja Edenred).

24/7 itsepalvelu: Kiinteistössä iltaisin tai viikonloppuisin työskentelevien on helppo hakea vitriinistämme pientä suolaista ja makeaa sekä virvokkeita ja välipalatuotteita. Maksaminen tapahtuu kätevästi itsepalvelukassalla.

Kokoukset ja juhlat: Meiltä voit tilata tarjoilut kokous-, edustus- ja juhlatilaisuuksiin. Autamme sinua tapahtumien suunnittelussa ja hoidamme kaiken toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin ravintolapäällikkö Marjo Mahosenaho kertoo lisää, p. 050 467 0036.

Optimes Business Gardenin kokous- ja neuvottelutilat ovat varattavissa niin yritys-, kuin yksityiskäyttöön. Ravintolasali soveltuu aukioloaikojen ulkopuolella vaikkapa juhlien pitopaikaksi. Tiedustelut ja tilavaraukset Optimes Business Garden aulapalvelut p. 050 371 8099, aulapalvelut@optimes.fi

Tervetuloa!