Optimes

Paperitehtaankatu 9, Jyväskylä

Edustustarjoilut helposti saatavilla

EDUSTUSRUOKAA KELLON YMPÄRI

ISS Food Service on levittäytynyt ympäri Suomen – huippuammattilaisten valmistamaa laadukasta ruokaa tarjoillaan jo
lähes 50 toimipaikassa. Niiden kautta asiakkaiden lautasille päätyy noin 27 000 annosta joka arkipäivä.

Henkilöstöravintolapalveluiden lisäksi jokaisessa toimipaikassa panostetaan myös edustusruokailuun. Edustusruokaa valmistetaan ravintolakeittiössä lähes kellon ympäri: asiakas pääsee valitsemaan toiveidensa mukaisen kokonaisuuden, oli kyseessä sitten aamiainen, lounas, kahvitus, päivällinen, illallinen tai vaikka cocktailtilaisuus. – Edustuksessa keittiö pääsee näyttämään parastaan, sillä asiakasmäärät vaihtelevat kahden hengen lounastilaisuudesta jopa 800 hengen kokoisiin juhlapäivällisiin asti. Asiakkaalle tarjoillaan aina juuri hänen toivomansa kokonaisuus.

Ammattitaito kehittyy koulutuksissa

ISS panostaa vahvasti henkilökuntansa koulutuksiin. Keittiöissä ja salin puolella työskentelevät ammattilaiset saavat osallistua
säännöllisesti koulutuksiin, joiden aiheina ovat esimerkiksi edustusruoan valmistus, maustaminen ja ruokien esillelaitto. Vuoden aikana järjestetään useita erilaisia kädentaidon koulutuksia, jotka ovat keränneet henkilökunnalta paljon kiitosta. Innostuneen ja itsensä kehittämiseen motivoituneen henkilökunnan saamat opit näkyvät myös asiakkaan lautasella.

LÄHIRUOKAA JA SESONGIN PARHAITA MAKUJA

ISS:n ravintoloissa suositaan laadukkaita suomalaisia raaka-aineita ja lähiruokaa. Vaikka ravintola-annoksissa näkyvätkin maailmalta tutut maut ja eri ruokakulttuurien keittiöt, valmistetaan ruoat aina tarkkaan harkituista suomalaisista raaka-aineista. Tarjonnassa näkyvät myös sesongin parhaat herkut: keväällä ja kesällä esimerkiksi korvasieni, parsa, raparperi sekä tuoreet marjat ja vihannekset.

Asiakkaan toiveet huomioidaan

Koska ISS:n keittiöt ovat levittäytyneet ympäri Suomen, pystytään jokaisessa toimipaikassa hyödyntämään myös lähialueen tuottajien raaka-aineita sekä kuuntelemaan asiakkaiden toiveita niiden suhteen. – Osa asiakkaistamme haluaa tietää tarkalleen raaka-aineiden alkuperän, suurimmalle osalle tärkeintä on kuitenkin se, että ne ovat suomalaisia ja vastuullisesti tuotettuja, ISS Food Servicen tuotepäällikkö Terhi Paldan kertoo.