Maanantai 15.4.
Kotiruoka: Välimeren lihapullat, tomaatti-basilika pastaa (L)
Kasvisruoka: Täytetyt paprikat (L, G, Soija)
Keitto: Punajuurikeitto (L, G)
Salaatti: Katkarapu Caesar salaatti (L)
Jälkiruoka: Raparperipaistos, kinuskivaahto (L, G)
Tiistai 16.4.
Kotiruoka: Gochujang Kanaa, riisi (M, Seesam, Soija)
Kasvisruoka: Panang Tofu Curry (L, G )
Keitto: Kasvisminestronekeittoa (M)
Salaatti: Fetasalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Sitruunakakkua (L)
Keskiviikko 17.4.
Kotiruoka: Paahdettua BBQ porsaan kassleria, uunilohkoperunat (M, G, Soija)
Kasvisruoka: Lehtikaali-kurpitsa risotto (L, G) (L, G)
Keitto: Juustokeitto (L, G)
Salaatti: Katkarapu Caesar salaatti (L)
Jälkiruoka: Marjarahka (L, G )
Torstai 18.4.
Kotiruoka: Kana Fajitas Buffet (L)
Kasvisruoka: Kasvis Fajitas Buffet (L)
Keitto: Perinteistä hernekeittoa (M, G, Pekoni)
Salaatti: Fetasalaatti (L, G)
Jälkiruoka: Lettuja, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L)
Perjantai 19.4.
Kotiruoka: Paahdettua lohta, kermaperunat (L, G)
Kasvisruoka: Falafelpihvit, tsatsiki (L, G)
Keitto: Kasvissosekeitto (L, G)
Salaatti: Katkarapu Caesar salaatti (L)
Jälkiruoka: Herkku buffet (L, G)