Hiukkavaaratalo

Tahtimarssi 3, Oulu

Hiukkavaara monitoimitalo

Tuotamme yhteistyössä Oulun tuotantokeittiön kanssa Hiukkavaaratalon käyttäjille ravitsevaa, maukasta ja asiakasryhmien tarpeiden mukaista ateriapalvelua. Käytössämme on kuuden viikon kiertävä ruokalista, jonka suunnittelussa on otettu huomioon kansalliset ravitsemussuositukset.

Ateriapalveluiden tuotanto jakaantuu siten, että Oulun Tuotantokeittiö Oy toimittaa Hiukkavaaratalolle pääruokavaihtoehdot. ISS Palvelut Oy valmistaa kohteessa ruokalistan mukaiset energialisäkkeet sekä muut tarvittavat lisäkkeet lounaalle. Tuotamme Hiukkavaaratalon käyttäjien tarvitsemat aamupalat, välipalat ja muut tilaustarjoilut alusta loppuunvahvalla ammattitaidolla ympäristöasiat ja ravitsemissuositukset huomioon ottaen.

Ympäristönäkökohtien huomiointi on osa päivittäistä palvelua ja se näkyy ympäristövastuullisuuden huomioimisena niin raaka-ainevalinnoissa, ruoan valmistuksessa kuin jätteiden lajittelussakin.

Hiukkavaaratalossa työskentelee kokonainen ISS Palveluiden palvelutiimi, joka tuottaa taloon ateria-, virastomestari- ja siivouspalvelut.