Hiukkavaaratalo

Tahtimarssi 3, Oulu

Lounaslista

Maanantai 10.8.2020

Lounas koulu Broileri-pastavuoka

Kasvislounas Quorn-pastavuoka

Salaatti Kaali-kesäkurpitsa-persiljasalaatti

Tiistai 11.8.2020

Lounas koulu Koskenlaskijan jauhelihakastike, peruna

Kasvislounas Chilin sin carne

Salaatti Jäävuori-persikka-tomaattisalaatti

Keskiviikko 12.8.2020

Lounas koulu Lohimurekepihvi, sitruunakastike

Kasvislounas Kasvis-kvinoapihvi, riisi

Salaatti Kaali-ananassalaatti, punajuuri

Torstai 13.8.2020

Lounas koulu Ohrasuurimopuuro, mehukeitto

Kasvislounas

Salaatti Leikkele, kurkku

Perjantai 14.8.2020

Lounas koulu Makkarakaeitto, hedelmäkiisseli

Kasvislounas Kasvisnakkikeitto

Salaatti Tomaatti, lehtisalaatti

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


Hiukkavaara monitoimitalo

Tuotamme yhteistyössä Oulun tuotantokeittiön kanssa Hiukkavaaratalon käyttäjille ravitsevaa, maukasta ja asiakasryhmien tarpeiden mukaista ateriapalvelua. Käytössämme on kuuden viikon kiertävä ruokalista, jonka suunnittelussa on otettu huomioon kansalliset ravitsemussuositukset.

Ateriapalveluiden tuotanto jakaantuu siten, että Oulun Tuotantokeittiö Oy toimittaa Hiukkavaaratalolle pääruokavaihtoehdot. ISS Palvelut Oy valmistaa kohteessa ruokalistan mukaiset energialisäkkeet sekä muut tarvittavat lisäkkeet lounaalle. Tuotamme Hiukkavaaratalon käyttäjien tarvitsemat aamupalat, välipalat ja muut tilaustarjoilut alusta loppuunvahvalla ammattitaidolla ympäristöasiat ja ravitsemissuositukset huomioon ottaen.

Ympäristönäkökohtien huomiointi on osa päivittäistä palvelua ja se näkyy ympäristövastuullisuuden huomioimisena niin raaka-ainevalinnoissa, ruoan valmistuksessa kuin jätteiden lajittelussakin.

Hiukkavaaratalossa työskentelee kokonainen ISS Palveluiden palvelutiimi, joka tuottaa taloon ateria-, virastomestari- ja siivouspalvelut.