Ravintola Fero

Valimotie 9-11, 00380 Helsinki

Ruokalista Viikko 17

Tuoreet ja itse tehdyt munkit ja simat Vapuksi meiltä!

Tilaa ennakkoon käsin tehdyt herkut vapuksi meiltä. 🧡

Tilaukset sähköpostitse fero@iss.fi tai ravintolan kassalle.
Tilaukset viimeistään ravintolalle 25.4. mennessä.

Tuotteiden nouto ravintolasta ti-ke 29.-30.4. klo 8-15.00 välisenä aikana.

Myymme Vappu viikolla 28.-30.4. simaa sekä munkkeja, mikäli niitä on jäljellä, joten suosittelemme tekemään tilauksen ennakkoon.

Maanantai 22.4.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Toivottaa: Feron väki

Tiistai 23.4.

Punajuuripyöryköitä ja sitruunacremeä (L,G)

Pasta Bolognesea ja parmesanjuustoa (L)

Maapähkinäbroileria, paistettua kasvisnuudelia sekä hedelmäistä aiolia (L,Vs)

Keitto: Paahdettua Omena-sellerikeittoa (L,G)

Jälkiruoka: Vaniljaista mustikkarahkaa (L,G)

Salaatti: Kana-caesar- salaatti, Hedelmäinen halloum-salaatti, Nizzan-salaatti 13,50 €

Grilli Burgeri: Crispy Chicken- burgeri tai Kasvisburgeri 14,80 €

Grilli A La Carte: Lehtipihvi ranskalaisilla ja maustevoilla 17 €

Keskiviikko 24.4.

Kikhernecurrya paahdetuilla maapähkinöillä ja basmatiriisillä (M,G,Vs)

Kermaista savuporo-kantarellipastaa (L)

Fish&Chips, herneitä ja tartar-kastiketta (L,(G))

Keitto: Punajuurisosekeittoa (L,G)

Jälkiruoka: Raikasta jogurttipannacottaa ja marjoja (L,G)

Salaatti: Kana-caesar- salaatti, Hedelmäinen halloum-salaatti, Nizzan-salaatti 13,50 €

Grilli Burgeri: Crispy Chicken- burgeri tai Kasvisburgeri 14,80 €

Grilli A La Carte: Lehtipihvi ranskalaisilla ja maustevoilla 17 €

Torstai 25.4.

Sinihomejuustolla kuorrutettua tofu-juuresgratiinia ja yrttiriisiä (L,G)

Crispy chicken, valkosipuliperunoita ja paprikamajoneesia (L)

Burgundinpataa ja yrttiriisiä (M,G)

Keitto: Lämmintä gazpachokeittoa (L,G)

Jälkiruoka: Itsetehtyä pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L,saatavana gluteenittomia lettuja)

Salaatti: Kana-caesar- salaatti, Hedelmäinen halloum-salaatti, Nizzan-salaatti 13,50 €

Grilli Burgeri: Crispy Chicken- burgeri tai Kasvisburgeri 14,80 €

Grilli A La Carte: Lehtipihvi ranskalaisilla ja maustevoilla 17 €

Perjantai 26.4.

Pitkään haudutettua kasvis-chilipataa ja riisiä (M,G,Vs)

Paahdettua limelohta, tilliperunoita ja yrttismetanakastiketta (L,G)

Hodaribuffet (L)

Keitto: Itämaista kasviskeittoa (Veg)

Jälkiruoka: Kakkua ja kahvia (L, saatavana gluteenitonta kakkua)

Salaatti: Kana-caesar- salaatti, Hedelmäinen halloum-salaatti, Nizzan-salaatti 13,50 €

Grilli Burgeri: Crispy Chicken- burgeri tai Kasvisburgeri 14,80 €

Grilli A La Carte: Lehtipihvi ranskalaisilla ja maustevoilla 17 €