AEL Ravintola

Kaarnatie 4, Helsinki

Lounaslista vko 49

Maanantai 30.11.

Kotiruoka: Rapeat kalapyörykät ja perunasose (L) / Porkkanapyörykät (L, G) 9,90

Maailmankeittiö: Kalkkunaa korealaisittain, riisiä (M,G) 9,90

Keitto: Kermainen juuressosekeitto (L,G) 5,50

Apollo ja päätoimiset opiskelijat: Rapeat kalapyörykät ja perunasose (L) / Porkkanapyörykät, rakuuna-kermaviilikastike (L, G) 6,30

Jälkiruoka: Ohukaiset, hilloa ja kermavaahtoa (L)

Tiistai 1.12.

Kotiruoka: Fetakasvispihvit ja lämmin pitaleipä, jogurttikastike (L) 9,90

Maailmankeittiö: Valkosipuliporsasta ja patatas bravas, aiolia (M,G) 9,90

Keitto: Kasvis-borschkeittoa (M,G) 5,50

Apollo ja päätoimiset opiskelijat: Fetakasvispihvit ja lämmin pitaleipä, jogurttikastike (L) 6,30

Jälkiruoka: Pikkupullat (L)

Keskiviikko 2.12.

Kotiruoka: Uunimakkaraa ja perunat / Marokkolainen kasvispihvi (L,G) 9,90

Maailmankeittiö: Kananpoikaa tummassa metsäsienikastikkeessa (L,G) 9,90

Keitto: Gulassi-keittoa (M,G) 5,50

Apollo ja päätoimiset opiskelijat: Uunimakkaraa ja perunat / Marokkolainen kasvispihvi (L,G) 6,30

Jälkiruoka: Kääretorttua (L)

Torstai 3.12.

Kotiruoka: Kermainen jauheliha-perunavuoka / Kasvis-kauravuoka (L,G) 9,90

Maailmankeittiö: Uuniperunoita ja kreikkalainen juusto-kinkkutäyte (L,G) 9,90

Keitto: Luomuhernekeittoa (L,G) 5,50

Apollo ja päätoimiset opiskelijat: Jauheliha-perunavuoka / Kasvis-kauravuoka (L,G) 6,30

Jälkiruoka: Pannukakkua ja hilloa (L)

Perjantai 4.12.

Kotiruoka: Kanaa thaimaalaisittain, riisiä / Kasvis-soijarisottoa (M,G) 9,90

Maailmankeittiö: Chorizomakkaroita, aiolia, lohkoperunat (L,G) 9,90

Keitto: Kermainen siikakeitto (L,G) 5,50

Apollo ja päätoimiset opiskelijat: Kanaa thaimaalaisittain, riisiä / Kasvis-soijarisottoa (M,G) 6,30

Jälkiruoka: Hedelmäsalaattia (M,G)

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


Uusi ravintola syntyy kuudessa kuukaudessa

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Tervetuloa turvallisesti lounaalle!

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa