AEL Ravintola

Kaarnatie 4, Helsinki

Lounaslista vko 3

Maanantai 18.01.

Kotiruoka: Kermainen kananpojan jauheliha-currykastike / Kasviskaurakastike, riisi (L,G) 10,00

Maailmankeittiö: Tacotarian tacobuffet - myös gluteeniton vaihtoehto (L) 10,00

Keitto: Maissi-kanakeittoa (L,G) 5,60

Jälkiruoka: Pilkottuja hedelmiä, vaniljasiirappia (M,G)

Apollo: Kermainen kananpojan jauheliha-currykastike / Kasviskaurakastike, riisi (L,G)

Tiistai 19.01.

Kotiruoka: Kananpoika-aurajuustopastaa (L) 10,00

Maailmankeittiö: Päivän kalaa Kung Po -kastikeessa (sis. pähkinää ja chiliä) (M,G) 10,00

Keitto: Bataattisosekeittoa (M,G) 5,60

Jälkiruoka: Jäätelöä (L,G)

Apollo: Nakkikeittoa / Kasvistofukeittoa, leipä, hedelmä (M,G)

Keskiviikko 20.01.

Kotiruoka: Jauhelihamakaronilaatikkoa / Härkäpapumakaronilaatikkoa (L) 10,00

Maailmankeittiö: Kalkkuna-kasviswok Teriyakikastikkeessa, riisiä (M) 10,00

Keitto: Kasvisgoulashkeittoa (M,G) 5,60

Jälkiruoka: Päivän pulla (VL)

Apollo: Jauhelihamakaronilaatikkoa / Härkäpapumakaronilaatikkoa (L)

Torstai 21.01.

Kotiruoka: Kermaista pyttipannua (L) / Tofua ja kasviksia Lemon-kookoskastikkeessa (M,G) 10,00

Maailmankeittiö: Kananpoikaa kookos-curryssa ja riisiä (L,G) 10,00

Keitto: Kasvishernekeittoa, sipulia (L,G) 5,60

Jälkiruoka: Persikoita ja suklaakastiketta (VL,G)

Apollo: Broilerikiusaus (L,G) / Tofua ja kasviksia Lemon-kookoskastikkeessa (M,G)

Perjantai 22.01.

Kotiruoka: Paistettua kirjolohta ja tartar-kastiketta (L,G) 10,00

Maailmankeittiö: Lihapyöryköitä, kermaperunoita / Kasvispapukroketit (L) 10,00

Keitto: Kasvisnuudelikeittoa (M,G) 5,60

Jälkiruoka: Hedelmäsalaattia (L,G)

Apollo: Lihapyöryköitä, kermaperunoita / Kasvispapukroketit (L)

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


AEL Ravintola

Uusi ravintola syntyy kuudessa kuukaudessa

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Tervetuloa turvallisesti lounaalle!

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa